Đerlek se susreo sa prestolonasljednikom Muhamedom bin Salmanom

Izvor: SandzakPress.net, 01.Jul.2023, 09:33

Đerlek se susreo sa prestolonasljednikom Muhamedom bin Salmanom

Zamjenik predsjednika i Ministar za ravnomerni regionalni razvoj Edin Đerlek, tokom obavljanja vjerskog obreda Hadža u Meki, gde boravi kao specijalni gost u svojstvu ministra iz Srbije, prisustvovao je prijemu u Palati „Mina“ na poziv kralja Saudijske Arabije Salmana ibn Abdulaziz el Sauda. Ministar Đerlek susreo se sa prestolonasljednikom i premijerom Muhamedom bin Salmanom, koji ujedno obavlja i dužnosti predsjednika Vijeća za ekonomska i razvojna pitanja i predsjednika Vijeća za politička >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << i sigurnosna pitanja Saudijske Arabije. Đerlek je upoznao prestolonasljednika sa muslimanskom populacijom u Srbiji i njihovim položajem. The post Đerlek se susreo sa prestolonasljednikom Muhamedom bin Salmanom appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Ministar Đerlek na prijemu u Meki, na poziv kralja Saudijske Arabije

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Jul.2023

BEOGRAD – Ministar za ravnomerni regionalni razvoj Edin Đerlek, tokom obavljanja verskog obreda Hadža u Meki, gde boravi kao specijalni gost u svojstvu ministra iz Srbije, prisustvovao je prijemu u Palati „Mina“, na poziv kralja Saudijske Arabije Salmana ibn Abdulaziz el Sauda. Ministar Đerlek...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.