Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2024, 07:26

MUP: Od danas pojačane kontrole korišćenja pojasa i pravilnog prevoženja dece

Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodiće od danas do 17. marta međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na kontrolu korišćenja sigurnosnog pojasa tokom vožnje, kao i načina prevoženja dece u vozilima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

MUP: Od danas pojačana kontrola korišćenja pojasa i pravilnog prevoženja dece

Izvor: Bor030.net, 11.Mar.2024

Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodiće od 11. do 17. marta međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na kontrolu korišćenja sigurnosnog pojasa tokom vožnje, kao i načina prevoženja dece u vozilima. Kako je saopšteno iz MUP-a,...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.