MUP: Od danas pojačana kontrola korišćenja pojasa i pravilnog prevoženja dece

Izvor: Bor030.net, 11.Mar.2024, 09:45

MUP: Od danas pojačana kontrola korišćenja pojasa i pravilnog prevoženja dece

Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodiće od 11. do 17. marta međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na kontrolu korišćenja sigurnosnog pojasa tokom vožnje, kao i načina prevoženja dece u vozilima. Kako je saopšteno iz MUP-a, tokom akcije koja se istovremeno sprovodi u 30 evropskih zemalja članica organizacije Mreža saobraćajnih policija […] The post MUP: Od danas pojačana kontrola korišćenja pojasa i pravilnog prevoženja dece appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pojačana kontrola korišćenja sigurnosnog pojasa tokom vožnje do 17. marta

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Mar.2024

Međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja “Roadpol” koju sprovode pripadnici Uprave saobraćajne policije MUP-a Srbije, a koja će biti usmerena na otkrivanje prekršaja nekorišćenja sigurnosnog pojasa tokom vožnje i nepropisnog prevoza dece u vozilima, počinje danas i trajaće do 17....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Akcija pojačane kontrole saobraćaja do 17. marta

Izvor: OkRadio.rs, 11.Mar.2024

Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova sprovode od danas do 17. marta međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja, koja će biti usmerena na kontrolu korišćenja sigurnosnog pojasa tokom vožnje, kao i načina prevoženja dece u vozilima. Rezultati najnovijih istraživanja...

Nastavak na OkRadio.rs...

Pojačana kontrola korišćenja pojasa i pravilnog prevoženja dece

Izvor: NoviSad.com, 11.Mar.2024

Saobraćajna policija od danas sprovodi međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na kontrolu korišćenja sigurnosnog pojasa tokom vožnje, kao i načina prevoženja dece u vozilima..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.