Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Avg.2023, 14:52

Kompleks Novosadskog sajma ide u visinu – Predviđena gradnja poslovne zgrade od 10 spratova, izložbenog prostora na 8 etaža i garaže sa 400 parking mesta

NOVI SAD – Gradska uprava za urbanizam i građevinske poslove Novog Sada oglasila je rani javni uvid u konceptualni okvir plana generalne regulacije kompleksa Novosadskog sajma. Ovim dokumentom predviđena je gradnja poslovne zgrade od 10 spratova uz Ulicu Hajduk Veljkovu, muftifunkcionalnog objekta na osam spratova uz Bulevar Evrope, kao i garaže sa 400 parking mesta. […]
Vest Kompleks Novosadskog sajma ide u visinu – Predviđena gradnja poslovne zgrade od 10 spratova, izložbenog prostora na 8 etaža i garaže sa 400 parking mesta objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na javnom uvidu Plan generalne regulacije kompleksa Novosadskog sajma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2023

Javni uvid u Konceptualni okvir plana generalne regulacije kompleksa Novosadskog sajma biće moguć od danas do 12. septembra, objavila je Gradska uprava za urbanizam i građevinske poslove Novog Sada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Veliki planovi za kompleks Novosadskog sajma: Umesto hotela zgrada od 10 spratova, vijadukt...

Izvor: Radio 021, 30.Avg.2023, 14:13

Konceptualni plan prostora kompleksa Novosadskog sajma predviđa da bude srušen hotel "Sajam" i na njegovom mestu izgrađena zgrada od 10 spratova.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.