Interesovanje izlagača za Poljoprivredni sajam sve veće (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2021, 12:44

Interesovanje izlagača za Poljoprivredni sajam sve veće (AUDIO)

Godinama slušamo analize koje ukuzauju na to da na zarađeni dinara Novosadskog sajma na najvećoj smotri agrara u Jugoistočnoj Evropi, Novi Sad zaradi još pet dinara. Za RNS, Đorđe Simović.

Nakon više od godinu dana bez sajamskih manifestacija šira javnost je zabrinuta za sudbinu ove sajamske kuće a generalni direktor Slobodan Cvetković kaže da nema razloga za brigu.

"Novac od milion evra koji se zatekao na našem računu početkom pandemije nam je omogućio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da preživimo a da to ne utiče na plate, obaveze prema državi i u tome smo uspeli" rekao je Cvetković.

Tradicionalni izlagači kako iz Srbije tako i iz inostranstva jedva čekaju da se pojave na ovoj manifestaciji, dodao je.

Decenijama stručnjaci Poljoprivednog fakulteta odabiraju a potom ocenjuju grla koja će se pojaviti na nacionalnoj izložbi stoke na Poljoprivrednom sajmu.

Dekan Poljoprivrednog fakulteta Nedeljko Tica rekao je da je potpisivanjem ugovora sa Novosadskim sajmom ta saradnja samo ojačana i pozvao stočare da najbolja grla izlože na Poljoprivrednom sajmu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.