Gradsko zelenilo: Na ulicama 139 radnika čisti sneg

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2018, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradsko zelenilo: Na ulicama 139 radnika čisti sneg

Zimska služba "Gradskog zelenila" tokom jučerašnjeg dana u dva navrata izlazila je na teren - od 5 do 15 časova i od 19 do 21 sat.

Na čišćenju snega i posipanju soli i rizle bilo je angažovano 157 radnika i 30 vozila mehanizacije. Posuto je 13 tona soli i 500 kilograma rizle.

Danas je Zimska služba "Gradskog zelenila" na ulicama Novog Sada od 5 časova.

Na 30 lokacija (autobuska stajališta, parkovi, pešački prilazi mostovima, Petrovaradinska tvrđava, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gradski trgovi itd.) raspoređeno je 139 radnika sa svom raspoloživom mehanizacijom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Gradsko zelenilo" čisti sneg

Izvor: Radio 021, 02.Mar.2018

Zimska služba "Gradskog zelenila" od jutros u 5 časova radi na ulicama grada...Kako navode u ovom preduzeću, na 30 lokacija, kao što su autobuska stajališta, parkovi, pešački prilazi mostovima, Petrovaradinska tvrđava, gradski trgovi itd. raspoređeno je 139 radnika sa svom raspoloživom mehanizacijom...Kažu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.