Gaši:Srpska lista izgleda nije konačno napustila kosovsku vladu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2018, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaši:Srpska lista izgleda nije konačno napustila kosovsku vladu

Srpska lista izgleda nije konačno napustila kosovsku vladu, a portparol Donjeta Gaši kaže da je premijer Ramuš Haradinaj u stalnom kontaktu sa predstavnicima te liste i poziva ih da se vrate u vladu, piše prištinska Bota sot.

"Za sada ničeg nema zvanično o njihovom konačnom napuštanju vlade... U međuvremenu, rad u ministarstvima koja vode ministri iz reda Srpske liste, obavljaju drugi članovi vlade. To znači da ništa nije definitivno ili konačno kada se radi o Srpskoj listi ", rekla je ona, navodi se u Unmikovom pregledu štampe.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gaši: Srpska lista nije zvanično napustila kosovsku vladu

Izvor: Danas, 24.Apr.2018

Uprkos izjavama predstavnika Srpske liste da napuštanju Vladu Kosova, ova odluka nije konačna, izveštava Radio Slobodna Evropa a prenosi Unmikov pregled štampe. Članak Gaši: Srpska lista nije zvanično napustila kosovsku vladu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.