Deca sa Detelinare prodajom igračaka prikupljaju novac za lečenje Lane Jovanović

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2020, 18:23

Deca sa Detelinare prodajom igračaka prikupljaju novac za lečenje Lane Jovanović

Kako bi pomogli u prikupljanju novca za lečenje devojčice Lane Jovanović, koja boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1, nekoliko roditelja i dece sa Detelinare, organizovali su humanitarnu prodaju igračaka. Akciju će nastaviti i sutra od 10 do 12 časova, ispred robne kuće na Detelinari.

Uz zvuke violine četvorogodišnjeg Borisa Berzukova, malo dobre volje njegovih vršnjaka, roditelja i Novosađana koji su želeli da pomognu, za jedno pre podne prikupljeno je 22.550 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dinara, koje će biti prosleđene na humanitarni račun za pomoć jednogodišnjoj Lani Jovanović

Akcija prikupljanja novca za Lanu Jovanović nije samo humanitarna, već i edukativna za svu decu, roditelje i ljude dobre volje, jer pokazuje da empatija, udruživanje za nečije dobro i nesebičnost nisu i ne treba da budu prolazne vrednosti.

Svi koji žele da doniraju novac za lečenje Lane Jovanović, to mogu učiniti slanjem SMS poruke sadržaja 808 na broj 3030, uplaćivanjem na tekući i devizni račun koji su navedeni na sajtu fondacije „Budi human“ ili na jednoj od narednih humanitarnih akcija koje će biti organizovane za devojčicu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.