Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Mar.2024, 10:26

Brnabić u Bukureštu sa predsednikom Rumunije, učestvuje i na Kongresu EPP

BEOGRAD – Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić boravi u Bukureštu gde će se večeras sastati sa predsednikom Rumunije Klausom Johanisom. Brnabić će, takođe, učestovati i na Kongresu Evropske nacionalne partije (EPP) koji se održava danas i sutra u Bukureštu. Tokom trajanja Kongresa EPP premijerka će imati i sastanke na marginama kongresa. EPP je najveća porodica […]
Vest Brnabić u Bukureštu sa predsednikom Rumunije, učestvuje i na Kongresu EPP objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Brnabić putuje u Bukurešt na Kongres Evropske narodne partije uoči izbora u EU

Izvor: Danas, 06.Mar.2024

Predsednica Vlade Ana Brnabić sastaće se večeras u Bukureštu sa predsednikom Rumunije Klausom Johanisom, prenosi Radio-televizija Srbije.

Nastavak na Danas...

"SRDAČAN SUSRET" Brnabić u Bukureštu na kongresu Evropske narodne partije: Sastala se sa Ursulom fon der Lajen

Izvor: Blic, 06.Mar.2024

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić boravi u Bukureštu gde će se večeras sastati sa predsednikom Rumunije Klausom Johanisom i učestovati na dvodnevnom Kongresu Evropske narodna partije (EPP). Brnabić se danas videla i sa Ursulom fon der Lajen, predsednicom Evropske komisije.

Nastavak na Blic...

"EMOTIVNO VEČE ZA MENE" Ana Brnabić se oglasila iz Rumunije: Ukazali su mi to poverenje da budem predsednica Skupštine, to je moj orden (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Mar.2024

Predsednica Vlade Srbija Ana Brnabić sastala se u Bukureštu sa predsednikom Rumunije Klausom Johanisom. Premijerka inače učestvuje na kongresu Evropske narodne partije. Ona je iz Bukurešta komentarisala odluku koju je saopštio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, da ona bude kandidatkinja za predsednicu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.