Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Feb.2024, 11:05

Brnabić: Opozicija u Srbiji za događaje na KiM optužuje Vučića, a abolira Kurtija

BEOGRAD – Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će Srbija zbog najnovijih događaja na KiM zahtevati održavanje sednice Saveta bezbednosti UN i navela da opozicija i opozicioni mediji u Srbiji za situaciju okrivljuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a aboliraju premijera privremenih prištinskih intitucija Aljbina Kurtija, kome je glavni cilj etničko čišćenje KiM. […]
Vest Brnabić: Opozicija u Srbiji za događaje na KiM optužuje Vučića, a abolira Kurtija objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Brnabić: Cilj Kurtija etničko čišćenje Srba sa Kosova

Izvor: Danas, 03.Feb.2024

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas da je jedini cilj premijera Kosova Aljbina Kurtija etničko čišćenje Kosova i Metohije od Srba.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.