Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2024, 11:08

Brkić: Još se utvrđuje kako je nož dospeo u ranac učenika Ribnikara

Još se utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojima se juče u rancu jednog učenika u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" našao nož, da li je nož njegov i od koga ga je eventualno uzeo, izjavio je državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije Željko Brkić i naveo da je najvažnije to da nožem nije nikome prećeno i da bezbednost dece nije bila ugrožena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Brkić: Još se utvrđuje kako je nož dospeo u ranac, bezbednost učenika je najvažnija

Izvor: B92, 24.Feb.2024

Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Željko Brkić izjavio je da se utvrđuju činjenice u vezi jučerašnjeg incidenta u školi "Vladislav Ribnikar"...Podsetimo, juče je u rancu jednog učenika ove škole pronađen nož..."Još se utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojima se juče...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.