Bolji uslovi za stonoteniski klub osoba sa invaliditetom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2018, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolji uslovi za stonoteniski klub osoba sa invaliditetom

Novoformirani Stonoteniski klub za sportiste sa invaliditetom "Tvrđava - 021" iz Novog Sada održao je prvu Skupštinu kluba na kojoj je predstavljen program rada u 2018. godini.

Prioritet je omasovljenje takmičarskog kadra kluba i rad sa mladim takmičarima.

"Obezbedili smo dobre uslove za rad našim članovima. Osim treninga u Sportskom i poslovnom centru Vojvodina naši takmičari imaju na raspolaganju tokom celog dana i opremljenu salu u prostorijama mesne zajednice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Telep.

Uspostavili smo dobru saradnju sa Banjom Kanjižom gde ćemo od 4. do 11. februara završiti bazične pripreme, a već u aprilu i prvi međunarodni turnir. Banja Kanjiža će nam biti baza za pripreme u nekoliko navrata tokom godine, a u planu nam je i učešće na nekoliko međunarodnih turnira pre svega u Lignjanu, Bratislavi, Ostravi i Visli", rekao je predsednik Skupštine kluba Mihailo Uvlaček.

"Osim uslova za treninge kojima smo zadovoljni, slede potezi na realizaciji što kvalitetnijeg trenerskog kadra. Osim toga, u predstojećem olipmijskom ciklusu cilj nam je ne samo da omasovimo klub već i da naši takmičari sa najvećih evropskih i svetskih takmičenja dolaze sa odličjima.

Zbog toga smo se već u prvoj godini postojanja kluba opredelili za više međunarodnih kampova i turnira, kako bi naši takmičari što pre stekli međunarodno iskustvo i što pre se uhvatili u koštac za osvajanje odličja sa najboljim evroskim i svetskim igračima", optimista je šef stručnog štaba STKI "Tvrđava -021", naš legendarni paraolimpijac Ilija Đurašinović.

Podsećamo da je članica "Tvrđave" i Ana Prvulović, koja je trenutno na 12. mestu svetske rang liste u kategoriji stonoteniserki T - 2.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.