Besplatan gradski prevoz i izmena saobraćaja za vikend u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2018, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan gradski prevoz i izmena saobraćaja za vikend u Novom Sadu

Povodom Centralne proslave obeležavanja stogodišnjice završetka Velikog rata i prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji koja će biti održana u Novom Sadu 24. i 25. novembra 2018. godine, u skladu sa Rešenjem Uprave za saobraćaj i puteve privremeno se menja režim saobraćaja u pojedinim ulicama.

Navedenim rešenjem određuje se privremena zabrana saobraćaja u ulicama Gimnazijskoj, Miloša Bajića, Daničićevoj, Kosovskoj i na Trgu Republike, 25. novembra u periodu od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 7 do 16 časova.

Takođe, određuje se privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila javnog prevoza putnika i taksi vozila u zoni autobuskog stajališta u Uspenskoj ulici, 24. novembra u periodu od 20.30 do 21.15 časova. Privremeno parkiralište za autobuse određeno je u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci sa obe strane kolovoza na Keju žrtava racije kao i na Beogradskom keju 25. novembra u periodu od 7 do 16 časova.

Privremena zabrana parkiranja vozila određena je u Dunavskoj ulici, od Ulice Žarka Vasiljevića do Ulice Ive Lole Ribara od 22 časa 24. novembra, do 16.30 časova narednog dana.

Na osnovu Odluke gradonačelnika Miloša Vučevića, građani će ova dva dana imati priliku da besplatno koriste uslugu prevoza putnika u javnom gradskom prevozu na teritoriji Grada Novog Sada.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izmene u saobraćaju za vikend u centru Novog Sada

Izvor: Radio 021, 23.Nov.2018

Tokom vikenda zbog obeležavanja stogodišnjice završetka Velikog rata i prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji privremeno će biti promenjen režim saobraćaja u pojedinim ulicama u centru...U subotu je određena privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila javnog prevoza putnika i taksi...

Nastavak na Radio 021...

HIT PREDSTAVE U NOVOM SADU Vitezovićev ’’Svetozar’’ kao kruna bogate sezone u SNP

Izvor: Blic, 23.Nov.2018

Bogatu sezonu u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu ove godine krunisaće predstava "Svetozar", nastala po tekstu Milovana Vitezovića i u režiji Juga Radivojevića koja će biti premijerno izvedena u subotu 24. novembra na sceni "Pera Dobrinović" u sklopu obeležavanja stogodišnjice završetka...

Nastavak na Blic...

Slobodarstvo, jedinstvo, zajedništvo i širokogrudost temelji prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2018, 12:43

Povodom obeležavanja stogodišnjice završetka Velikog rata i Prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji gosti Radio-televizije Vojvodine bili su episkop bački Irinej, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i generalni direktor RTV-a Miodrag Koprivica....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.