Izvor: Radio 021, 23.Nov.2018, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmene u saobraćaju za vikend u centru Novog Sada

Tokom vikenda zbog obeležavanja stogodišnjice završetka Velikog rata i prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji privremeno će biti promenjen režim saobraćaja u pojedinim ulicama u centru.

U subotu je određena privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila javnog prevoza putnika i taksi vozila u zoni autobuskog stajališta u Uspenskoj ulici, u periodu od 20:30 do 21:15 časova. Iz GSP su najavili da će u tom periodu biti ukinuto stajalište kod SNP-a i da se linije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 1, 3, 5, 8 u smeru prema Temerinskoj i Kisačkoj ulici u navedenom periodu neće zaustavljaju ispred SNP, već na sledećem stajalištu. Takođe, linije 12,14 ne zaustavljaju se ispred SNP, već na terminalu u Šafarikovoj ulici, gde iščekuju vreme za naredni polazak.

Određeno je i da u Dunavskoj ulici, od Ulice Žarka Vasiljevića do Ulice Ive Lole Ribara od 22 časa 24. novembra, do 16.30 časova narednog dana bude zabranjen saobraćaj.

U nedelju će biti zabranjen saobraćaj od 7 do 16 časova u ulicama Gimnazijskoj, Miloša Bajića, Daničićevoj, Kosovskoj i na Trgu Republike. Takođe, rešenjem gradske uprave u istom vremenskom periodu je određeno privremeno parkiralište za autobuse u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci sa obe strane kolovoza na Keju žrtava racije kao i na Beogradskom keju 25. novembra u periodu od 7 do 16 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Izmene u saobraćaju za vikend u centru Novog Sada

Izvor: Radio 021, 24.Nov.2018, 09:04

Tokom vikenda, zbog obeležavanja stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata i prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji, biće promenjen režim saobraćaja u pojedinim ulicama u centru...U subotu uveče biće zabranjeno zaustavljanje i parkiranje gradskih autobusa i taksi vozila kod stajališta...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.