Izvor: Radio 021, 24.Nov.2018, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmene u saobraćaju za vikend u centru Novog Sada

Tokom vikenda, zbog obeležavanja stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata i prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji, biće promenjen režim saobraćaja u pojedinim ulicama u centru.

U subotu uveče biće zabranjeno zaustavljanje i parkiranje gradskih autobusa i taksi vozila kod stajališta u Uspenskoj ulici, u periodu od 20:30 do 21:15 časova. Iz GSP-a su najavili da će u tom periodu biti ukinuto stajalište kod SNP-a i da se linije 1, 3, 5 i 8 u smeru prema Temerinskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i Kisačkoj ulici neće zaustavljati ispred SNP-a, već na sledećem stajalištu. Linije 12 i 14, umesto ispred SNP-a, zaustavljaće se na terminalu u Šafarikovoj ulici, gde će stajati do narednog polaska.

U Dunavskoj ulici, od Žarka Vasiljevića do Ive Lole Ribara, biće zabranjen saobraćaj od subote u 22 časa do nedelje u 16:30 časova.

U nedelju će od 7 do 16 časova biti zabranjen saobraćaj u Gimnazijskoj, ulici Miloša Bajića, Daničićevoj, Kosovskoj i na Trgu republike.

U istom periodu u nedelju određeno je privremeno parkiralište za autobuse u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci sa obe strane kolovoza na Keju žrtava racije i na Beogradskom keju.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.