Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2023, 08:15

Belivuk tvrdi da je s Miljkovićem bio 200 kilometara od Beograda kad je ubijen Marković

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je ispitivanjem okrivljenog-saradnika Bojana Hrvatina nastavljeno suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića čiji se pripadnici potvrđenom optužnicom terete za sedam ubistva, trgovinu drogom, nezakonito nošenje i držanje oružja, otmice i silovanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Belivuk završio ispitivanje svedoka saradnika: Vođa grupe bio uznemiren zbog promene ministra policije

Izvor: Danas, 06.Apr.2023

Veljko Belivuk, koji se tereti da je predvodio grupu koja je počinila sedam ubistava, završio je danas u Specijalnom sudu ispitivanje okrivljenog saradnika Bojana Hrvatina.

Nastavak na Danas...

ŠOK OTKRIĆE U SPECIJALNOM SUDU: Marko Miljković spasio život novog svedoka-saradnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023

Nikola Spasojević je postao treći svedok-saradnik uz Srđana Lalića i Bojana Hrvatina...Danas je u Specijalnom sudu u Beogradu nastavljeno suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji se terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nedozvoljeno držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje...Svedok-saradnik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.