ŠOK OTKRIĆE U SPECIJALNOM SUDU: Marko Miljković spasio život novog svedoka-saradnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 20:23

ŠOK OTKRIĆE U SPECIJALNOM SUDU: Marko Miljković spasio život novog svedoka-saradnika

Nikola Spasojević je postao treći svedok-saradnik uz Srđana Lalića i Bojana Hrvatina.

Danas je u Specijalnom sudu u Beogradu nastavljeno suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji se terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nedozvoljeno držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Svedok-saradnik Bojan Hrvatin odgovara na pitanja Veljka Belivuka.

Belivuk: Rekao si da je Marko Miljković spasio Spasojeviću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << život. Ko je hteo da ga ubije?

Hrvatin: Bilo je priče da je slaba karika i da je labilan. Miljković ga je najbolje poznavao, jer mu je kum, a ti uz njega. Govorilo se da je labilan i da bi mogao da ode u policiju, a Miljković je govorio "neće, znam ga ja". Govorio je da je bio na Krfu, da je pomagao i za Vlastimira Miloševića. Pričali smo ti, Miljković, braća Budimir, Lalić i ja. Bili smo zabrinuti za njegovo psihičko stanje, nije konkretno bilo reči kako da ga ubijemo, ali je Miljković rekao da neće.

Belivuk: Ako smo mi takvi zlikovci, komadanje žrtava, vađenje očiju kako se pisalo po novinama, kako smo to dopustili? Jesmo li mi organizovana kriminalna grupa ili ne?

Hrvatin: To je u našoj priči pominjano, da je labilan, ali je Miljković stajao u njegovu odbranu. Pa on svedoči protiv vas.

Belivuk: To kako svedoči, tek ćemo da vidimo.

Da podsetimo, Nikola Spasojević je postao treći svedok-saradnik uz Srđana Lalića i Bojana Hrvatina. On bi svoja saznanja trebalo da iznosi kada svedočenje bude završio Bojan Hrvatin. Spasojević je inače i kum Marka Miljkovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"DELOVI KOSTIJU BILI SU MI U KOSI" Detalji suđenja Nevolji i klanu NISU za one sa slabim stomakom - zbog OVOG opisa kuće strave svi ZANEMELI

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023

Danas je nastavljeno suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a svedoka-saradnika Bojana Hrvatina nastavio je da ispituje Vlade Draganić, vlasnik kuće u Ritopeku...Danas je u Specijalnom sudu u Beogradu nastavljeno suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji se terete za sedam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.