Bazar zdravlja umesto pijace Moj salaš

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2015, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bazar zdravlja umesto pijace Moj salaš

JKP "Tržnica" 25. juna na platou ispred SPC "Vojvodina" organizuje prvu ovogodišnju manifestaciju "Bazar zdravlja". Ova manifestacija održavaće se u isto vreme i na istom mestu gde je prethodnih deset godina Zelena mreža Vojvodine organozovala manifestaciju Pijaca "Moj sajaš".

Bazar zdravlja će trajati od 25. juna do 28. avgusta, svakog četvrtka i petka od 15.00 do 20.00 sati.

Na ovoj manifestaciji građanima će svoje proizvode dobijene na principu organske proizvodnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i tradicionalne poljoprivrede prodavati neposredni proizvođači.

Pored poljoprivrednih proizvoda kupcima će biti ponuđeni proizvodi od meda, ručni radovi i prirodna kozmetika.

U Zelenoj mreži Vojvodine ranije su saopštili da nisu poznati razlozi zbog kojih im nije dozvoljeno ove godine da se pijaca "Moj salaš" i dalje organizuje.

"Kako je moguće da preko noći bez objašnjenja, bez pismenog traga pijaca 'Moj salaš' bude izbrisana sa mape letnjih događanja u Novom Sadu? Nakon deset punih godina", zapitali su se u Zelenoj mreži.

Zelena mreža je postavila i pitanje da li je stav Grada Novog Sada da je nevladin sektor nepoželjan u Novom Sadu, pogotovo one organizacije koje nisu nastale preko noći i u vreme ove vlasti.

Stav Zelene mreže Vojvodine je da Grad Novi Sad nije smeo da dozvoli ovu situaciju i da je jedan deset godina stvaran brend zaslužio svaku pomoć Grada Novog Sada jer ga je upravo brend "Moj salaš" uveo na mapu gradova sa organskom proizvodnjom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bazar zdravlja u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2015

JKP "Tržnica" Novi Sad, uz podršku Grada od 25.06.2015. godine (četvrtak) u 15 časova na platou ispred SPC "Vojvodina" organizuje manifestaciju "Bazar zdravlja"...Manifestacija će trajati dva meseca od 25.06.2015.-28.08.2015. godine, svakog četvrtka i petka od 15.00-20.00 časova...Na ovoj manifestaciji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.