Vučić: Bilo bi dobro da Prištinu umire njeni nalogodavci

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2018, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Bilo bi dobro da Prištinu umire njeni "nalogodavci"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zabrinut zbog najave Prištine da će kosovske snage bezbenosti biti transformisane u vojsku, i to bez glasova Srba, ukazujući da to ne bi bilo prvi put da Priština gazi svoje propise ili međunarodno pravo.

- Brinem zbog svega što čine. Nismo previše uplašeni, ali svakako brinem. Bilo bi dobro da njihovi nalogodavci - oni koju su učestvovali u stvaranju kosovske nezavisnosti, utiču na svoje štićenike da se ponašaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mnogo ozbiljnije i odgovornije. To je naša molba -  rekao je predsednik novinarima u Bakuu.

On je podsetio da je mnogo puta bio izložen brojnim napadima i bio na stubu srama, jer je ukazivao da je Srbija svojim ranijim grešama, lošom politikom, onim što su neki drugi činili, ali i svojim nečinjenjem, dozvolila mnoge teške zločine protiv svog naroda, od Bljeska Oluje...

- To se na takav način neće ponoviti - naglasio je predsednik Srbije.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vučić: Zabrinut sam zbog najava Prištine, bilo bi dobro da ih umire njihovi "nalogodavci"

Izvor: Večernje novosti, 22.Maj.2018

Bilo bi dobro da njihovi nalogodavci - oni koju su učestvovali u stvaranju kosovske nezavisnosti, utiču na svoje štićenike da se ponašaju mnogo ozbiljnije i odgovornije - poručio predsednik Srbije BAKU - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zabrinut...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.