Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jan.2024, 23:21

Vučević: Cilj nam je da do kraja 2027. godine prosečna zarada u Srbiji bude 1.400 evra, a minimalna 650 evra

Potpredsednik Vlade Srbije, ministar odbrane i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević je gostujući u Signalima na prvom programu Radio-televizije Vojvodine pre godinu dana najavio povećanje plata za pripadnike Vojske Srbije, kao i za zaposlene u Ministarstvu (12,5%), a sada opet sa sličnim vestima gostuje u istoj emisiji i najavljuje 10 odsto povećanja plata za sve zaposlene u javnom sektoru, a od 1.1. povećan je i minimalac i maksimalno će iznositi do 50.000 mesečno, što zavisi od broja radnih sati. Povećane su i januarske penzije, posle povećanja od 5% u oktobru, sada je povećanje od 14,8 odsto.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučević: Cilj je da do 2027. prosečna plata bude 1.400 evra, a penzija 650 evra

Izvor: 24sedam.rs, 06.Jan.2024, 08:35

On je dodao da će plata svim zaposlenima u javnom sektoru biti povećana za 10 odsto, kao i da je od 1. januara povećan i minimalac

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.