Vojska preuređuje halu Pionir u Beogradu u privremenu bolnicu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Apr.2020, 15:57

Vojska preuređuje halu Pionir u Beogradu u privremenu bolnicu

Pripadnici Vojske Srbije postavili su vojničke krevete u sportskoj dvorani "Aleksandar Nikolić" (Pionir) u Beogradu, kako bi taj objekat pripremili za smeštaj pacijenata zaraženih korona virusom, sa lakšim simptomima, saopštilo je Ministartsvo odbrane. U saopštenju se navodi da su u sredu pripadnici vojske preuredili sportsku dvoranu "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu (Hala sportova), a da ih isti zadatak očekuje i u Štark areni (Beogradska arena). "Danas je u...
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

USKORO NOVA PRIVREMENA BOLNICA U BEOGRADU: Završava se pakovanje paketa za penzionere, vojska od subote preuzima Arenu

Izvor: Kurir, 03.Apr.2020, 09:09

Pakovanje paketa za penzionere u Štark areni biće završeno danas do 12 sati kada će početi njeno čišćenje i dezinfekcija, a sutra ujutru hala će biti predata vojsci kako bi bila pretvorena u privremenu bolnicu za lečenje zaraženih korona virusom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.