Vojni helikopter izvukao ljude iz smetova kod Samoša

Izvor: Press, 01.Feb.2014, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojni helikopter izvukao ljude iz smetova kod Samoša

"U okolini sela Samoš vojnim helikopterom ''gazela'' u dva navrata evakuisano je pet osoba koje su provele noć blokirane u snegu", rekao je Tanjugu portparol Ministarstva odbrane, major Jovan Krivokapić.

On je naveo da su pripadnici Prve brigade Kopnene vojske uz pomoć inženjerijske mašine i tenka za izvlačenje na putu Subotica-Novi Sad izvukli iz smeta jedan autobus i da su trenutno angažovani na izvlačenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << drugog.

Prema njegovim rečima, pripadnici Vojske Srbije pomažu gde god je potrebno, jer na području Vojvodine na pojedinim putevima još ima vozila koja ne mogu da se kreću zbog snežnih smetova.

Krivokapić je dodao i da su pripadnici 333. inženjerijskog bataljona upućeni na deonicu puta Pančevo-Kačarevo, kao i Pančevo-banatsko Novo selo gde će, takođe, biti angažovani na raščišćavanju puteva.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SELO SAMOŠ: Vojska helikopterom evakuisala pet osoba!

Izvor: Kurir, 01.Feb.2014

U okolini sela Samoš vojnim helikopterom "gazela" u dva navrata evakuisano je pet osoba koje su provele noć blokirane u snegu. dok su pripadnici Prve brigade Kopnene vojske uz pomoć inženjerijske mašine i tenka za izvlačenje na putu Subotica-Novi Sad izvukli iz smeta jedan autobus..BEOGRA - Vojska...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.