Izvor: Pančevac-online.com, 29.Maj.2023, 20:12

SRBIJA ŽELI MIR Predsednik Vučić poslao jasnu poruku: Zemlje Kvinte da urazume svoje čedo

Srbije Aleksandar Vučić obraća se građanima povodom najnovijih dešavanja na Kosovu i Metohiji. Predsednik je rekao da smo mesecima govorili da Aljbin Kurti ima samo jednu želju – da izazove sukobe na KiM, da dovede do krvoproliće ceo region, malo ko je želeo da čuje istinu i da razume suštinu. – U poslednja tri dana […] The post SRBIJA ŽELI MIR Predsednik Vučić poslao jasnu poruku: Zemlje Kvinte da urazume svoje čedo appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Vučić: Zapuca li albanski okupator na Srbe... Poslednji put ponavljam VIDEO

Izvor: B92, 29.Maj.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima povodom trenutne situacije na Kosovu i Metohiji i naveo da neće dozvoliti pogrom srpskog naroda..."Iako smo mesecima govorili da Kurti ima samo jednu želju da izazove sukobe na KiM malo ko je hteo da čuje istinu. U poslednja tri dana i ćorav...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.