Izvor: 025info.rs, 04.Jul.2020, 15:37

Svečanim polaganjem venaca obeležen Dan boraca i Dan ustanka u Somboru

U organizaciji SUBNOR-a danas je u Somboru obeležen Dan borca i Dan ustanka naroda Srbije.   Svečanim polaganjem venaca i cveća na Partizanskom i Crvenoarmejskom groblju, Spomenik žrtvama fašizma i na spomenike u Parku heroja odata je počast svim žrtvama koje su pale u borbi za slobodu.   Venece su položile delegacije SUBNOR-a, Grada Sombora na čelu sa predsednicom Skupštine Ljiljanom Ticom, Vojske Srbije – Prvi centar za obuku Vojske, Asocijacije žena Sombor i Kola srpskih sestara.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Dan boraca u Trebinju: Sloboda najvažnija tekovina svih ratova

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jul.2020, 13:16

TREBINJE - Delegacije Grada Trebinja, trebinjskog SUBNOR-a i Socijalističke partije iz ovog grada, položile su cvijeće na Spomenik borcima palim u borbi protiv fašizma 1941 – 1945. u Trebinju, obilježavajući na taj način 4. juli, Dan borca.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.