Izvor: RTS, 13.Jul.2020, 10:52

Šojgu zahvalio Vojsci Srbije za učešće na paradi u Moskvi

Povodom održavanja vojne parade u čast 75. godišnjice pobede sovjetskog naroda u Velikom otadžbinskom ratu, ministar odbrane Ruske Federacije general armije Sergej Šojgu uputio je pismo ministru odbrane Aleksandru Vulinu.
Sergej Šojgu je izrazio iskrenu zahvalnost za učešće pripadnika Vojske Srbije na Paradi pobede i lično prisustvo ministra Vulina na svečanim manifestacijama, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Poštujući besmrtni podvig očeva i dedova, u jedinom stroju rame uz rame, kao i pre 75 godina, bili su predstavnici država-pobednika fašizma, koji su pokazali kontinuitet između generacija, blisku vezu bratskih naroda, koji su dali veliki doprinos zajedničkoj Pobedi", navodi u pismu ruski ministar.
Šojgu je poželeo i "dobro zdravlje, prosperitet", kao i buduće uspehe srpskom kolegi u svojoj delatnosti.  
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Moskva,   Vojna parada

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šojgu zahvalio Vojsci Srbije za učešće na paradi u Moskvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2020

Ministar odbrane Rusije general armije Sergej Šojgu uputio je pismo ministru odbrane Aleksandru Vulinu u kojem je zahvalio za učešće pripadnika Vojske Srbije na Paradi pobede u Moskvi i prisustvu ministra Vulina na svečanim manifestacijama...Vojna parada u Moskvi održana je 24. juna u čast 75....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Šojgu zahvalio za učešće Vojske Srbije na Paradi pobjede u Moskvi

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2020

BEOGRAD - Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu zahvalio je u pismu ministru odbrane Srbije Aleksandru Vulinu za učešće pripadnika Vojske Srbije na vojnoj Paradi pobjede u Moskvi u čast 75 godina od pobjede sovjetskog naroda u Drugom svjetskom ratu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.