Izvor: Blic, 26.Maj.2023, 15:04

"Situacija na KiM je dramatična, Priština srlja u dalju eskalaciju" Ministar Vučević o Kurtijevom nasilju nad Srbima: "Vojska je započela svoje aktivnosti"

Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je da je situacija na Kosovu i Metohiji veoma delikatna i dramatična. On je istakao i da je, nakon što je predsednik Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić naredio da se borbena gotovost podigne na najviši nivo, vojska započela svoje aktivnosti.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Situacija je dramatična, Vučević o podignutoj borbenoj gotovosti: Ono što Kurti radi vodi nas ka crvenim linijama!

Izvor: 24sedam.rs, 26.Maj.2023

Vučević je istakao da je Vojska Srbije započela aktivnosti po naredbi predsednika Vučića

Nastavak na 24sedam.rs...

Teška situacija na KiM: U toku raspoređivanje Vojske Srbije

Izvor: B92, 27.Maj.2023, 14:48

Miloš Vučević novi predsedik Srpske napredne stranke i ministar odbrane rekao je da je situacija na KiM veoma teška..."Situacija na KiM je veoma teška. Kao Srbin apsolutno razumem poruku Srpske liste i svih građana na KiM. Državni organi će u kratkom roku razmotriti poruku Srpske liste", rekao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.