Izvor: RTS, 20.Jul.2020, 16:53

Sastanak Vulina i predstavnika sindikata "Gvozdeni puk"

Ministar odbrane Aleksandar Vulin sastao se sa predstavnicima Sindikata "Gvozdeni puk". Razgovaralo se o statusu i standardu pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, a predočeni su i problemi sa kojima se oficiri, podoficiri, profesionalni vojnici i civilna lica susreću tokom svoje profesionalne službe.
Ministar Vulin je, na početku sastanka, zahvalio predstavnicima tog sindikata na dosadašnjoj plodotvornoj saradnji, dodajući da su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ukazivanjem na probleme mnoge stvari promenjene na bolje kada je reč o pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u prethodnom periodu.

Predsednik Sindikata Ljubiša Milošević izrazio je zahvalnost ministru odbrane na dosadašnjoj uspešnoj saradnji, naglašavajući da je u prethodnom periodu Ministarstvo odbrane imalo sluha za rešavanje problema na koje je tokom susreta sa predstavnicima tog sindikata bilo ukazivano i da su pronađena adekvatna rešenja.
Posebno je bilo reči i o školovanju i usavršavanju, napredovanju u službi i učešću naših pripadnika u multinacionalnim operacijama, kao i o mogućnostima za prevazilaženje nedostataka uočenih u tim segmentima.
Razgovarano je o rešavanju stambenih pitanja putem stanogradnje za pripadnike snaga bezebednosti, kao i o prednostima koje taj vid stambenog zbrinjavanja nudi.
Poseban osvrt tokom razgovora bio je posvećen aktuelnom angažovanju pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u sprečavanju širenja koronavirusa.
Još jednom je ukazano na značaj kontinuiteta susreta i međusobnog informisanja, a sve u cilju poboljšanja statusa i položaja pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sastanak Vulina sa predstavnicima Sindikata „Gvozdeni puk“

Izvor: Beta Video, 20.Jul.2020

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin sastao se danas sa predstavnicima Sindikata „Gvozdeni puk“. (pokrivalice) Beta/MOD

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.