Vulin sa predstavnicima vojnog Sindikata Gvozdeni puk

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2020, 16:47

Vulin sa predstavnicima vojnog Sindikata "Gvozdeni puk"

Ministar odbrane Aleksandar Vulin sastao se danas sa predstavnicima vojnog Sindikata "Gvozdeni puk", s kojima je razgovarao o rešavanju stambenih pitanja pripadnika Vojske Srbije i Ministarstva odbrane, njihovom angažovanju u sprečavanju širenja virusa korona i drugim pitanjima.

Razgovori su se odnosili na status i standard pripadnika Ministarstva odbrane i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vojske Srbije, a predočeni su i problemi sa kojima se oficiri, podoficiri, profesionalni vojnici i civilna lica susreću tokom svoje profesionalne službe, saopštilo je Ministarstva.

Takođe, bilo je reči i o školovanju i usavršavanju, napredovanju u službi i učešću naših pripadnika u multinacionalnim operacijama, kao i o mogućnostima za prevazilaženje nedostataka uočenih u tim segmentima.

Razgovarano je o rešavanju stambenih pitanja putem stanogradnje za pripadnike snaga bezebednosti, kao i o prednostima koje taj vid stambenog zbrinjavanja nudi.

Deo sastanka bio je posvećen i aktuelnom angažovanju pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u sprečavanju širenja virusa Kovid-19.

Vulin je zahvalio predstavnicima tog sindikata na dosadašnjoj saradnji dodajući da su ukazivanjem na probleme mnoge stvari promenjene na bolje u prethodnom periodu, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Predsednik Sindikata "Gvozdeni puk" Ljubiša Milošević uzvratio je zahvalnost ministru Vulinu na dosadašnje saradnji, naglašavajući da je u prethodnom periodu Ministarstvo odbrane imalo sluha za rešavanje problema na koje je tokom susreta sa predstavnicima tog sindikata bilo ukazivano i da su pronađena adekvatna rešenja.

Na sastanku je još jednom ukazano na značaj kontinuiteta susreta i međusobnog informisanja, a sve u cilju poboljšanja statusa i položaja pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sastanak Vulina i predstavnika sindikata "Gvozdeni puk"

Izvor: RTS, 20.Jul.2020

Ministar odbrane Aleksandar Vulin sastao se sa predstavnicima Sindikata "Gvozdeni puk". Razgovaralo se o statusu i standardu pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, a predočeni su i problemi sa kojima se oficiri, podoficiri, profesionalni vojnici i civilna lica susreću tokom svoje profesionalne...

Nastavak na RTS...

Vulin:Neprekidna obuka kopnene vojske u Požarevcu uz poštovanje svih preporuka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2020, 15:32

Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas Centar za obuku Kopnene vojske u kasarni "General Pavle Jurišić Šturm" u Požarevcu, gde je prisustvovao izvođenju različitih sadržaja obuke i istakao da se one izvode uz poštovanje svih preporuka lekara i vojnog saniteta...Vulin je, nakon obilaska,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.