SKANDALOZNE NEISTINE PONOŠA: Jesu li te to na brčkanju u Lijepoj vašoj naučili kako da lažeš?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2022, 18:42

SKANDALOZNE NEISTINE PONOŠA: Jesu li te to na brčkanju u Lijepoj vašoj naučili kako da lažeš?

Prozapadni tajkunski mediji još jednom, po ko zna koji put, napadaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ovaj put preko NATO perjanice i predsedničkog kandidata u pokušaju.

Nakon nebuloznog teksta propalog komičara koji letuje u Hrvatskoj, oglasio se i Zdravko Ponoš, čovek koji je uništio srpsku vojsku za vreme mračne vladavine onih koji su se nazivali demokratama.

U tekstu, on govori o neimenovanom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ministru koga je, navodno, predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao na odvikavanje od narkotika.

Ne navodeći izvor za svoje tvrdnje, niti o kome se radi, jasno je da se radi o napadu na predsednika Srbije - jer je Vučić jedina osoba na koju se NATO Ponoš poziva u tekstu koji je bez srama, pa i bez istraživanja druge strane priče - kao što to rade novinari - objavljen u tajkunskom mediju.


Ponoše, jesu li ti to na brčkanju u Lijepoj vašoj rekli na koji način da lažeš i vređaš državu Srbiju i njene funkcionere?!

Ako si već tako obavešten, izađi sa imenom i prezimenom, a ako si govorio istinu, onda javnost mora da zna ko te je naterao, ili nagovorio da tako masno lažeš. I po čijem nalogu!
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.