SAMO STABILNA SRBIJA MOŽE DA SAČUVA SRBE! Ministar Vulin čestitao pravoslavnu Novu godinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2020, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO STABILNA SRBIJA MOŽE DA SAČUVA SRBE! Ministar Vulin čestitao pravoslavnu Novu godinu!

Vulin je večeras, sa načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Milanom Mojsilovićem, prisustvovao konstrukcionim ispitivanjima modernizovanog borbenog vozila pešadije BVP M-80A i gađanju u noćnim uslovima u Centru za ispitivanje naoružanja i vojne opreme "Nikinci".

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije svima koji praznuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravoslavnu Novu godinu večeras, želi mir, sreću i zdravlje, želi da budu ponosni na svoj narod, da čuvaju svoje običaje i tradiciju, da misle na Srbe u Crnoj Gori, na Kosovu i Metohiji, u Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, na Srbe gde god da žive.

Posebno da misle na Srbe u Crnoj Gori i na Kosovu i Metohiji gde se toliko uporno, toliko tvrdoglavo i verujem uspešno bore za svoje pravo da budu Srbi, bore za svoje pravo da veruju, da budu u svojim crkvama i da slave onako kako su slavili i njihovi preci, istakao je Vulin, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Prema njegovim rečima, samo jedinstveni i složni moći ćemo da sačuvamo svoj narod, svoju religiju, svoja uverenja gde god da živimo, a samo snažna i stabilna Republika Srbija biće u stanju da sačuva Srbe i zaštiti Srbe, bez obzira gde žive.

- Svima onima koji večeras slave pravoslavnu Novu godinu, želim srećnu i uspešnu Novu godinu, da je provedu sa onima koje vole, da čuvaju svoju decu i da čuvaju svoju istoriju i tradiciju - poručio je ministar Vulin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.