Ispitivanje borbenog vozila pešadije BVP M-80A

Izvor: RTS, 14.Jan.2020, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispitivanje borbenog vozila pešadije BVP M-80A

Ministar odbrane Aleksandar Vulin sa načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Milanom Mojsilovićem, prisustvovao je konstrukcionim ispitivanjima modernizovanog borbenog vozila pešadije BVP M-80A i gađanju u noćnim uslovima u Centru za ispitivanje naoružanja i vojne opreme "Nikinci".
Aleksandar Vulin je poručio da samo jedinstveni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i složni možemo da sačuvamo svoj narod, svoju religiju, svoja uverenja gde god da živimo, a kako kaže, samo snažna i stabilna Republika Srbija biće u stanju da sačuva Srbe i zaštiti Srbe, bez obzira gde žive.

Svima koji večeras slave pravoslavnu Novu godinu, poželeo je sreću, uspeh i da je provedu sa onima koje vole.
"Da čuvaju svoju decu, svoju istoriju i tradiciju, da misle na Srbe u Crnoj Gori, Srbe na KiM, Srbe u BiH, Republici Srpskoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, na Srbe gde god da žive, a posebno da misle na Srbe u Crnoj Gori i na KiM gde se toliko uporno, toliko tvrdoglavo i verujem uspešno bore za svoje pravo da budu Srbi, bore za svoje pravo da veruju, da budu u svojim crkvama i da slave onako kako su slavili i njihovi preci", poručio je Vulin.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ispitivanje borbenosti vozila pešadije BVP M-80A u noćnim uslovima

Izvor: RTS, 14.Jan.2020

Ministar odbrane Aleksandar Vulin sa načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Milanom Mojsilovićem, prisustvovao je konstrukcionim ispitivanjima modernizovanog borbenog vozila pešadije BVP M-80A i gađanju u noćnim uslovima u Centru za ispitivanje naoružanja i vojne opreme "Nikinci". ...

Nastavak na RTS...

VULIN: Samo stabilna Srbija može da sačuva Srbe

Izvor: Kurir, 14.Jan.2020

Samo jedinstveni i složni moći ćemo da sačuvamo svoj narod, svoju religiju, svoja uverenja gde god da živimo, a samo snažna i stabilna Republika Srbija biće u stanju da sačuva Srbe i zaštiti Srbe, bez obzira gde žive

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.