Izvor: RTS, 23.Apr.2021, 10:28

Premijerka uručila odlikovanja povodom Dana Vojske

Povodom 23. aprila - Dana Vojske Srbije, premijerka Ana Brnabić uručila je odlikovanja iz nadležnosti predsednika Srbije pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.
Ana Brnabić je zahvalila pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije što su i u  najtežim trenucima uvek bili tu za svoje građane.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Veliko, veliko hvala za sve što radite za sve nas, posebno je to očigledno u teškim, kriznim vremenima - u vremenima smetova, poplava, oluja, u vremenima borbe protiv virusa kakav je kovid 19. U godinama kakava je koja je za nama pokazalo se još jednom koliko je važna jaka, snažna i spremna vojska koja u svakom trenutku u svakom zadatku u najkraćem mogućem roku može da pomogne civilnim službama i građanima naše zemlje", poručila je Brnabićeva.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Premijerka uručila odlikovanja povodom Dana Vojske

Izvor: RTS, 23.Apr.2021

Povodom 23. aprila - Dana Vojske Srbije, premijerka Srbije Ana Brnabić, u ime predsednika Srbije Aleksandra Vučića uručila je odlikovanja pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. . Ana Brnabić je zahvalila pripadnicima vojske za sve što čine, a što...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.