Pogledajte kako izgleda soba u kojoj će živeti mali Milan Ponjiger (FOTO)

Izvor: S media, 26.Feb.2012, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako izgleda soba u kojoj će živeti mali Milan Ponjiger (FOTO)

Trogodišnji Milan Ponjiger posle više od tri meseca u ponedeljak bi trebalo da izađe iz dečje bolnice i useli se u svoj novi dom kod brata od tetke Miroslava Melega, koji ga je usvojio.

Miroslav Meleg, podoficir Vojske Srbije i blizak rođak malog Milana, provodio je dane pored njegove bolničke postelje, pokušavajući da zabavi mališana i odagna mu misli od bolova koje je trpeo zbog teških preloma. Miroslav, njegova supruga Gabrijela i njihov sin Luka biti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nova porodica malom Milanu.

Određen dom za Milana Ponjigera

Milan Ponjiger ponovo hoda

Luka se najviše obradovao dolasku rođaka s kojim će ubuduće deliti sobu i gomilu igračaka.

- Svim drugarima iz bolničke sobe i osoblju rekao je kako u ponedeljak „odlazi kući“. Ceo dan je samo o tom govorio, pominjući Gabrijelu i Luku - kaže Miroslav.

On je od dela novca uplaćenog na žiro-račun za pomoć malom Milanu sobu prilagodio dvojici mališana. Ostatak novca biće sačuvan za školovanje kada M. P. stasa za đačku klupu.

Nakon nekoliko operacija i skoro tromesečnog boravka u gipsu, M. P. je prošle nedelje ponovo prohodao.

Lekari Dečje klinike u Tiršovoj kažu da je njegovo zdravstveno stanje odlično, a već se dovoljno oporavio i da sam hoda.

(Blic)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.