Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2023, 14:15

Mojsilović: Situacija na Kosovu i Metohiji složena, nadam se da će KFOR biti faktor stabilizacije

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović izjavio je danas da je pre nekoliko dana imao razgovore sa komandantom KFOR-a Ozkanom Ulutašem i da je dobio "neke garancije za angažovanje snaga KFOR-a duž administrativne linije", dodajući da se nada da će KFOR imati dovoljno snage da bude faktor koji stabilizuje i koji štiti srpski narod na KiM.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Naređenja vrhovnog komandanta se sprovode u potpunosti" Mojsilović o situaciji na Kosovu i razgovorima sa šefom KFOR

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023

Mojsilović je naveo da je KFOR podigao svoje prisustvo ne samo na celokupnoj teritoriji, nego i na severu Kosova i Metohije...Načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović, izjavio je danas da je pre nekoliko dana imao razgovore sa komandantom KFOR, Ozkanom Ulutašem, i da je dobio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.