Ministarka pravde Srbije posetila Ratka Mladića u Hagu

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Dec.2017, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarka pravde Srbije posetila Ratka Mladića u Hagu

Ministarka pravde Srbije Nela Kuburović posetila je danas Ratka Mladića u Hagu i najavila da će na osnovu izveštaja srpskih lekara o zdravstvenom stanju bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske, verovatno biti upućen dopis za njegovo privremeno puštanje i lečenje u Srbiji.

Ona je za Radio-televiziju Srbije kazala da je Mladića, koji je u Hagu prvostepeno osuđen na doživotni zatvor zbog ratnih zločina >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u BiH od 1992. do 1995. godine, uključujući i genocid u Srebrenici, posetila na njegovu molbu.

"Generala sam posetila na njegov poziv i molbu i razgovarali smo nešto više od sat vremena. Lekari iz Srbije posetili su Mladića pre dva dana i na osnovu njihovih izveštaja verovatno će se uputiti dopis za njegovo privremeno puštanje i lečenje u Srbiji", kazala je ministarka pravde koja je u Hagu prsustvovala ceremoniji zatvaranja Međunarodnog suda za bivšu Jugoslaviju.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarka pravde Srbije posetila Ratka Mladića u Hagu

Izvor: Beta, 21.Dec.2017

Ministarka pravde Srbije Nela Kuburović posetila je danas Ratka Mladića u Hagu i najavila da će na osnovu izveštaja srpskih lekara o zdravstvenom stanju bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske, verovatno biti upućen dopis za njegovo privremeno puštanje i lečenje u Srbiji.Ona je za Radio-televiziju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.