Miletić: Politika će zaštititi Srbe na KiM

Izvor: S media, 10.Nov.2011, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miletić: Politika će zaštititi Srbe na KiM

Vojska Srbije će raditi u skladu sa odlukama nadležnih državnih organa, a politika će pronaći način da zaštiti Srbe na KiM bez upotrebe sile - kaže načelnik Generalštaba Vojske Srbije Miloje Miletić.

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije Miloje Miletić izajvio je u Kraljevu da se nada da će politika naći način da zaštiti interese srpskog naroda na Kosovu i Metohiji bez upotrebe sile.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Miletić: Vojska Srbije spremna na sve pretnje

Miletić: Aktivnije učešće Vojske Srbije u misijama EU (VIDEO)

Miletić sa komandantom Nacionalne garde Ohaja

- Vojska Srbije će raditi u skladu sa odlukama nadležnih državnih organa" - rekao je general Miletić i dodao da je "angažovanje VS isključivo u nadležnosti predsednika Srbije, odnosno u određenim situacijama Narodne skupštine".

Miletić je u Kraljevu posetio kasarnu "Ribnica" i uručio spomen medalje petnaestorici pripadnika VS za požrtvovanje u očuvanju imovine i u gašenju požara.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.