Loznica traži pomoć vojske zbog problema sa vodom

Izvor: RTS, 22.Jul.2015, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loznica traži pomoć vojske zbog problema sa vodom

Usled visokih temperatura i otežanog vodosnabdevanja na teritoriji opštine Loznica, a s obzirom da grad raspolaže sa samo dve cisterne za pijaću vodu, gradonačelnik Vidoje Petrović zatražio je pomoć Vojske Srbije iz susednih opština radi boljeg vodosnabdevanja grada.
Petrović je naložio i da se hitno preduzmu mere i aktivnosti na uređenju pristupa rekama: Jadru, Rakovici, Milakovici, Grabari >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Cernici, kako bi se meštanima omogućilo da traktorskim cisternama obezbede vodu za potrebe stoke i zalivanje bašta, saopšteno je iz Gradske uprave, prenosi Tanjug.
Za realizaciju tih aktivnosti zaduženi su članovi Gradskog veća i direktori javnih preduzeća.
Imajući u vidu toplo vreme i visoke temperature, zahtev JP "Vodovod i kanalizacija" za racionalno korišćenje vode za piće je u potpunosti opravdan i zato su naložene hitne mere kako bi se poboljšalo vodosnabdevanje na teritoriji grada, navodi se u saopštenju Gradske uprave.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.