Kurti ima ozbiljne komplekse

Izvor: B92, 29.Jul.2023, 11:01

"Kurti ima ozbiljne komplekse"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se kod prištinskih zvaničnika vidi nervoza kada daju intervjue i govore o Beogradu.

Ali, kako je rekao, vide se i ozbiljni kompleksi.

Upitan da prokomentariše to što ga je, kako je biviši ministar spoljnih poslova Kosova Petrit Seljimi prebrojao, Aljbin Kurti u jednom intrevjuu pomenuo 21 put, Vučić kaže da to pokazuje da Kurti ima "ozbiljne komplekse".

"Kurti nije zainteresovan za investicije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a ja jesam. Mi moramo biti spremni da čuvamo našu zemlju, i da je sačuvamo od bilo kakvog napada. Zato ulažemo u našu vojsku. Naši troškovi se tu mere u milijardama evra", rekao je predsednik i dodao da svi imaju razlog da poštuju srpsku vojsku.

Dodao je da ga raduje to što vidi da je oni ne poštuju, ne zato što ne vide jačinu naše vojske, već zato što smo mi iznad svega onoga što je ona bila pre 10 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"VIŠE NIJE IGRA NAPASTI SRBIJU - SVE ŠTO LETI U VOJSCI JE DO ZUBA NAORUŽANO" Vučić poslao jasnu poruku - spreman da brani otadžbinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023

Vučić o potencijalnom sukobu na Kosmetu...- Dok me ne vidite u uniformi, dobro je - rekao je Vučić govoreći o situaciji na KiM i naglasio da je u svakom trenutku spreman da se odazove pozivu da brani otadžbinu...- Moramo da budemo spremni da čuvamo svoju zemlju i da je zaštitimo od svakog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.