CRVENE LINIJE SE ZNAJU Vučević: U toku je raspoređivanje Vojske Srbije duž administrativne linije

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 15:39

"CRVENE LINIJE SE ZNAJU" Vučević: U toku je raspoređivanje Vojske Srbije duž administrativne linije

Novi predsednik Srpske napredne stranke i ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je tokom svog prvog obraćanja kao šefa stranke da je u toku rasporedđivanje jedinica Vojske Srbije duž administrativne linije.

Novi predsednik Srpske napredne stranke i ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je tokom svog prvog obraćanja kao novog šefa stranke da je u toku raspoređivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedinica Vojske Srbije duž administrativne linije.

Da podsetimo, zbog okršaja Srba i pripadnika takozvane kosovske policije u petak ispred zgrada opština Zvečan, Leposavić i Zubin Potok oglasile su se sirene za uzbunu, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić je potpisao naredbu o podizanju borbene gotovosti Vojske Srbije.

- U toku je raspoređivanje jedinica Vojske Srbije duž administrativne linije, i očekujem da će u narednim satima biti na položajima. Ne igraju nam se nikakve ratne igre, ali crvene linije Srbije se znaju. Raspoređivanje jedinca je upravo u toku, u skladu sa aktuelnom situacijom, i ostaće na položajima do daljnjeg. Vojska je raspoređena zbog terorističkog akta od strane Prištine - izjavio je Miloš Vučević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučević: Nećemo dozvoliti da neko pređe naše crvene linije, odnosno oluju, bljesak ili 14. mart 2004.

Izvor: 24sedam.rs, 28.Maj.2023, 09:23

Potpredsednik Vlade Srbije, ministar odbrane i novoizabrani predsednik SNS Miloš Vučević gost je TV Prva

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.