Izvor: Vesti-online.com, 10.Maj.2015, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paradirale i ruske "vojne foke"

Dan pobede nad fašizmom dostojanstveno je obeležen ne samo u Moskvi na Crvenom trgu, već i u bazenu u sibirskom gradu Irkutsku. Tu su bile angažovane dve vojne foke.

Dve vojne foke, ako ih možemo tako nazavati, nosile su zastavu i plastične puške za vreme svoje parade podovodm Dana pobede nad fašizmom.

Ovaj patriotski par je u potpunosti uvežban u izvođenju trikova i vojnog držanja. Foke su obučene >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i da se provlače kroz postavljene konopce, pevaju i igraju.

- Radim sa fokama već 25 godina. Neko vreme sam radio sa njima i u laboratoriji, nekada po celu noć i dan. Vodio sam računa o njima i hranio ih. Ova dve foke nisu bile nikakav problem, jer imam dugogodišnje iskustvo. Shvatio sam da su foke podjednako pametne kao i delfini - rekao je Evgenjin Baranov koji je radio na obuci foka.
Pogledaj vesti o: Vojna parada

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.