POČELE PRIPREME ZA VOJNU PARADU U MOSKVI: Pogledajte kako vežbaju piloti SU-25 (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 15:27

POČELE PRIPREME ZA VOJNU PARADU U MOSKVI: Pogledajte kako vežbaju piloti SU-25 (VIDEO)

Takođe, 24. juna planirani su i pokazni letovi od oko 120 letelica u gradovima u kojima su planirane vojne parade ovog vojnog okruga.

Posade jurišnih aviona Su-25 "Grač" Južnog vojnog okruga Rusije započele su pripreme za pokazne letove posvećene 75. godišnjici pobede u Drugom svetskom ratu.

Na teritoriji Južnog vojnog okruga će 24. juna biti održano deset vojnih parada, među kojima su gradovi-heroji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Volgograd, Kerč, Novorosijsk i Sevastopolj.

U vojnim paradama i svečanostima na teritoriji Južnog  vojnog okruga učestvovaće više od 43 hiljade vojnika, više od 800 jedinica savremenog naoružanja i vojne tehnike, kao i istorijske tehnike iz perioda Drugog svetskog rata 1941-1945.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.