Vlada Stanojević umislio da je zvezda

Izvor: Poznati.info, 10.Jul.2011, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Stanojević umislio da je zvezda

Vlada Stanojević, popularna rijaliti ličnost umislio je da je zvezda za vođenje jedne večeri izbora za najlepšu devojku Srbije tražio ogromnu sumu.
Vlada Stanojević trebalo je da bude jedan od voditelja izbora za mis Srbije, održanog preksinoć u Sava centru. I bio bi da nije tražio honorar od 800 evra! E, tu je zapelo.
Toliko novca za jednu noć bilo je previše za organizatore iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << agencije „Mis Ju“.
- Nije tajna da je Vlada bio planiran za jednog od voditelja, ali organizatori nisu imali dovoljno para. Oni koji su bili angažovani te večeri dobili su kompenzaciju u vidu letovanja, ali nikome nije isplaćen keš - otkriva izvor Kurira.
Stanojević nam je potvrdio da je bio u pregovorima za voditelja manifestacije.
- Tačno je da su me zvali, bio sam na razgovoru kod njih i rekao koji su moji uslovi. Posle toga me više nisu zvali! - kazao je Vlada za Kurir.
Slične, interesantne teme: Vladimir Vlada Stanojević Biografija Novi film u režiji Vlade Stanojevića Vlada Stanojević: Ninu su na Evroviziju poslali kao slepca!

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.