Vlada Stanojević otvorio dušu nakon devet godina: Ne plašim se nikoga, pa ni bivše partnerke!

Izvor: Svet plus, 15.Apr.2024, 13:25

Vlada Stanojević otvorio dušu nakon devet godina: Ne plašim se nikoga, pa ni bivše partnerke!

Vladimir Vlada Stanojević je bio jedan od najpopularnijih i najomiljenijih voditelja dvehiljaditih godina. Njegovo ime najviše se vezivalo za emisiju "City", u kojoj je i započeo karijeru 2009. godine. 
Na popularnost koju je postigao, pala je senka 2015. godine kada je zbog fizičkog nasilja nad tadašnjom devojkom Anamarijom Žujović završio na sudu. Slučaj i dalje nije okončan, jer se čeka njegov povratak u Srbiju.
Od 2016. godine, nekadašnji voditelj živi i radi u Las Vegasu u kome se nedavno i oženio.
- Kada sam došao u Las Vegas krenuo krenuo sam da se bavim noćnim životom. Ovaj grad je savršen za tako nešto i taj posao je veoma isplativ, tako da sam to i prihvatio. Time se bavim...
Pogledaj vesti o: Vlada Stanojević

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.