Vlada Stanojević: Milena Ćeranić je ostavila budalu!

Izvor: Svet, 19.Okt.2011, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Stanojević: Milena Ćeranić je ostavila budalu!

naslov: 
Vlada Stanojević: Milena Ćeranić je ostavila budalu!



excerpt: 
Voditelj televizije Pink najavljujući Ćeranićevu u klubu "Stefan Braun" isprozivao Nemanju Stevanovića...


izvor: 
Kurir


tekst clanka: 
Posle svečanog pomirenja u Jutarnjem programu na Pinku, Vlada Stanojević i Milena Ćeranić ne prestaju da druguju. I to preko leđa Nemanje Stevanovića!
Voditelj je preksinoć u klubu "Stefan Braun" najavio pevačicino gostovanje na humanitarnoj večeri prozivajući njenog bivšeg momka. "Devojka koja gazi dvadesete i vozi se u kabrioletu, a nedavno je ostavila neku budalu, koja sada s mamom i tatom pravi žurku", rekao je Vlada u mikrofon uz prepoznatljiv i širok osmeh. Kada su ga novinari nakon toga pozvali da provere zašto je Nemanju nazvao budalom, a on se iznenadio: "Jesam li nešto pogrešno rekao?! Sve najave su u tom fazonu. Ivan Ivanović, koji je radio pre mene, bio je mnogo stroži. Ko izlazi u 'Stefan Braun', zna o čemu pričam".



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.