Ostao bez posla: Suspendovan Vlada Stanojević

Izvor: Story, 09.Feb.2015, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostao bez posla: Suspendovan Vlada Stanojević

Zbog incidenta koji se dogodio sa verenicom Vlade Stanojevića, popularni voditelj morao je da se suoči sa posledicama.

Vlada Stanojević, foto: Instagram

Naime, Vlada Stanojević suspendovan je sa posla u beogradskom klubu Stefan Braun, gde je vodio program na humanitarnim večerima, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << se ovde održavaju svakog ponedeljka.

Ana Marija žujović priznala da ju je voditelj udario

- Klub je sa Vladom Stanojevićem imao uspešnu saradnju, koja je za sada suspendovana. Osuđujemo svaku vrstu nasilja, ukoliko dođe do toga da ga osude, ta saradnja će se sigurno prekinuti - saopštili su iz ovog kluba.

Izvor: Pulsonline
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suspendovan Vlada Stanojevic

Izvor: medio.rs, 09.Feb.2015

Popularnog voditelja zadesio je novi problem nakon što je prošle nedelje fizički nasrnuo na suprugu Anu Mariju Žujović..Voditelj televizije “Pink” Vlada Stanojević, koji je prošle nedelje udario svoju suprugu Anu Mariju Žujović, suspendovan je sa posla u beogradskom klubu “Mr. Stefan...

Nastavak na medio.rs...

Ana Marija i Vlada ponovo na saslušanju

Izvor: Story, 10.Feb.2015, 10:44

Ana Marija Žujović i Vladimir Stanojević ponovo će biti saslušani u policiji kako bi se utvrdio njihov bračni status, ali i stepen povreda koje je Ana zadobila kad ju je voditelj pretukao...Vlada Stanojević, Ana Marija Žujović, foto: Screenshot..Iako su oboje već dali svoje izjave, zbog istrage...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.