Marija i Vlada vole da voze dobra kola

Izvor: Kurir, 03.Apr.2013, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija i Vlada vole da voze dobra kola

Lazićka i Stanojević družili se na Sajmu automobila s fanovima koji dele njihovu strast prema četvorotočkašima

Vozi, Miško.

Voditelji Pinka Marija Lazić i Vladimir Stanojević početkom 2013. godine postali su zaštitna lica Auto-kuće „Kompresor“. Upravo zbog toga, njih dvoje su na Beogradskom sajmu automobila bili domaćini štanda te auto-kuće.

- Nerealno je govoriti i maštati o omiljenom automobilu koji nam je većini nedostupan - „ferariju“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << „lamborginiju“ ili „maseratiju“. Shodno situaciji u Srbiji, i dalje ćemo ih gledati samo u specijalizovanim emisijama i magazinima.

Ja sam više pristalica toga da se zadovoljimo onim što je u domenu realnosti i mogućnosti - rekla je Marija, koja je sa svojim kolegom izašla u susret posetiocima sajma ljubazno se slikajući i družeći s mladićima i devojkama koji su njihovi fanovi.

(M. L.)
Pogledaj vesti o: Vlada Stanojević

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Marija i Vlada vole da voze dobra kola

Izvor: Dzungla.org, 03.Apr.2013

Lazićka i Stanojević družili se na Sajmu automobila s fanovima koji dele njihovu strast prema četvorotočkašima. Opširnije na Kurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.