Ðilas: Ne vodim DS kao podršku takozvanom reformatoru Vučiću

Izvor: Press, 18.Jan.2014, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðilas: Ne vodim DS kao podršku takozvanom reformatoru Vučiću

Ðilas je na sednici Glavnog odbora u Novom Sadu naglasio da nije tražio jedinstvo oko predsednika stranke, već politike koju će DS da zauzme.

"Tražio sam ne jedinstvo oko predsednika, već oko politike, koji je to pravac stranke i da ga se svi držimo. Siguran sam da su mnogi očekivali govor sa mnogo naboja i teških reči, ali DS nije nas 500, već i oni koji za nas glasaju", rekao je Ðilas i poručio da je njegova obaveza da uveri građane da je stranka koju vodi najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << što građani imaju.

Ðilas je apelovao na jedinstvo, na donošenje odluke o politici stranke, istakavši da većina ima pravo na donošenje odluka, ali da to ne znači da je zato u pravu, kao i da manjina treba da snosi posledice zbog drugacijeg mišljenja.

Ðilas je rekao da na ovoj sednici GO, koja nije obična, već posebna, traži podršku za svoj rad o tome kakva DS treba da bude i da li su njeni članovi spremni da se za te ideale žrtvuju.

"DS mora biti lider ili u vlasti ili u opoziciji", zaključio je šef demokrata.

Po završetku govora demokrate su nastavile rad iza zatvorenih vrata, a novinarima je rečeno da će im se po okončanju sednice obratiti članovi predsedništva.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đilas: Ne vodim DS kao podrššku takozvanom reformatoru Vučiću

Izvor: Blic, 18.Jan.2014

Lider Demokratske stranke Dragan Đilas zatražio je danas na sednici Glavnog odbora u Novom Sadu podršku za svoj rad i istakao da ne vodi stranku koja će biti uz "takozvanog reformatora i modernizatora Aleksandra Vučića, već vodi DS koja može da pobedi SNS i Vučića i sa te pozicije da menja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.