Zvanično saopštenje Grand produkcije povodom Jelene Karleuše

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2019, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično saopštenje Grand produkcije povodom Jelene Karleuše

Danas se medijima obratila press služba Grand produkcije povodom situacije u kojoj se našla njihova članica žirija Jelena Karleuša.

Njihovo saopštenje vam prenosimo u celosti:

"Kako javni linč na Jelenu Karleušu ne prestaje, smatramo svojom obavezom, ali i kolegijalnošću da se obratimo javnosti.

Torturu koju Jelena Karleuša preživljava poslednjih nekoliko dana smatramo ozbiljnom uvredom za sve žene – majke, supruge, ćerke, pogotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ako se uzme u obzir činjenica da je pre svega napadnuta jedna porodica.

Kako je Jelena član žirija u Zvezdama Granda, a samim tim i deo naše produkcije i naš prijatelj, apsolutno podržavamo njene napore da, uprkos neverovatnom pritisku, izađe kao pobednik iz ove borbe."
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.