Zorana Mihajlović: Dačić neće pobeći od odgovornosti

Izvor: Blic, 08.Sep.2015, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana Mihajlović: Dačić neće pobeći od odgovornosti

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je da Insistiranje na pitanju zašto i kako su snimci susreta Dačića sa Radulovićem dospeli u javnost služi da se skrene pažnja sa glavnog problema.

Šta je Dačić kao ministar unutrašnjih poslova radio sastajući se sa kriminalcima i saradnicima narko mafije, rekla je Tanjugu Mihajlović.

Mihajlović je navela da ko to ne vidi, izbegava da se suoči sa glavnim problemom, a to su "veze Dačića sa mafijašima". >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Ona je rekla da podržava ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića koji kaže da je potrebna istraga kako bi se znalo kako su snimci susreta Ivice Dačića sa Rodoljubom Radulovićem dospeli u javnost, kao i da Dačić neće uspeti da pobegne od odgovornosti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Podržavam Stefanovića, Dačić neće pobeći od odgovornosti

Izvor: Kurir, 08.Sep.2015

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je večeras da podržava ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića koji kaže da je potrebna istraga kako bi se znalo kako su snimci susreta Ivice Dačića sa Rodoljubom Radulovićem dospeli u javnost..BEOGRAD -  Zorana Mihajlović je navela...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.