Izvor: Blic, 11.Jun.2017, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate ga po pesmi "Ako je do mene", a ovako su kolege obeležile godišnjicu njegove smrti

Srpski pop pevač Darko Radovanović poginuo je pre šest godina u teškoj saobraćajnoj nesreći, a njegovi bliski prijatelji , obeležili su ovu tužnu godišnjicu.

Najpre je kompozitor i tekstopisac Bane Opačić, na Instagramu objavio snimak pesme koju Darko "nije stigao da snimi".

- 20.20 sati. Poziv na koji se nisi javio. Sve neizgovoreno i nedorečeno. Ova neka pesma koju nikada nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << snimili - napisao je Bane u komentaru uz video.

A potom je i Ivana Selakov, koja je sa Darkom snimila duet "Ako je do mene", objavila njihovu zajedničku fotografiju

Podsetimo, pevač Darko Radovanović i njegov menadžer Aleksandar Milošević poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći pre šest godina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

6 godina kasnije srce se steže od njegovog glasa… Poslušajte pesmu koju Darko Radovanović nikada nije snimio (AUDIO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Jun.2017, 00:15

U nedelju, 11. juna, navršeno je punih šest godina od tragične smrti Darka Radovanovića, a ovog tužnog dana setili su se mnogi pevačevi prijatelji i kolege...Poruka i objava koja je mnogima naterala suze na oči jeste ona koju je Bane Opačić, Darkov dugogodišnji prijatelj i saradnik, podelio...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.